Inleiding 1501

door support op woensdag 28 januari 2015

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Het nieuwe jaar is alweer een maand gevorderd en ondertussen hebben we veel nieuwe artikelen online gezet. Reviews van de EF-S 24mm en MAXIFY MB5050. Educatief over Lightroom, over Hoog contrast en over Kleurfilters. Informatief over de Zilveren camera, locatie Oxford en Foto4All. En twee leuke blogs (Tony en Pieter) met het verzoek om eens een reactie achter te laten.

In 2014 is de camerawereld behoorlijk in beweging geweest en ook dit jaar zijn de verwachtingen hooggespannen. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in het oog en zijn benieuwd of jij dat ook doet. Ben jij tevreden over je EOS-systeem en heb je nog opmerkingen of verbeterpunten? Doe daarom mee aan onze enquête 'Tevredenheid EOS-systeem'. Volgende maand laten we dan weten hoe EOSziners denken over hun gereedschap.

Ons YouTube-kanaal telt momenteel ruim 278.000 views (en 750 abonnees) en regelmatig verrassen we onze 1031 volgers op Twitter met 'hot news'. Volg ons dus ook, zodat je altijd up-to-date bent met nieuws, artikelen en acties van EOSzine en Canon.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.