YouTube | Playlist Canon EOS R7

door Pieter Dhaeze op woensdag 30 augustus 2023

Sinds zijn introductie in mei 2022 is de EOS R7 een populair model geworden in de line-up van het EOS R-systeem. De camera is snel (15/30 fps), heeft een hoge resolutie (32 Mp), een subliem AF-systeem, veel mogelijkheden en is compact. De ideale camera voor natuur- en macrofotografen en perfect voor vogel- en wildlifefotografie.

Playlist EOS R7
Een goed AF-systeem en veel mogelijkheden zijn natuurlijk leuk om in een camera beschikbaar te hebben, maar je moet ook wel weten hoe je al die technologie moet gebruiken. De handleiding geeft veel antwoorden (klik hier), maar soms moet je ‘zien’ hoe je iets moet doen. Daarom maak heb ik al veel videotutorials gemaakt over het gebruik van deze camera, die ik nu gebundeld heb tot een playlist op YouTube. Dus heb je een EOS R7 en wil je meer van deze camera weten, neem er dan eens de tijd voor op een ‘regenachtige zondagmiddag’ (klik hier).

Playlist EOS R7

Behalve een playlist voor de EOS R7 is er ook een algemene playlist voor het fotograferen met EOS-camera’s in het EOS R-segment. Ook heel interessant (klik hier). Heb jij nog vragen die niet door mijn video’s worden behandeld, laat het me dan weten (klik hier).

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.