Persbericht | PIXMA TS7750i

door Persbericht Canon NL op zaterdag 30 september 2023

Amstelveen, 4 september 2023 – In oktober komt Canon met twee gloednieuwe printers als toevoeging aan haar assortiment innovatieve thuisprinters, de Canon PIXMA TS7650i en TS7750i, speciaal ontworpen voor thuis studeren, thuiswerken en/of om je creatieve hobby's naar een hoger niveau te tillen. De Canon PIXMA TS7650i en TS7750i waarmee je gemakkelijk en snel prints van hoge kwaliteit levert, zijn ook nog eens compact en echte allrounders om je workflow thuis te optimaliseren en dus te vereenvoudigen. De compacte printers hebben een 2,7" LCD- kleurentouchscreen, kantelpaneel en LED-statuslampje voor maximaal comfort, en zijn tegelijk ruimtebesparend en geschikt voor een groot aantal verschillende thuisopstellingen zonder in te leveren op kwaliteit.

Canon PIXMA TS7650i_Lifestyle_klein

De Canon PIXMA TS7650i en TS7750i – die 15 ipm tot 10 ipm print – zijn ontworpen voor het printen van documenten van hoge kwaliteit met een uitstekende levensduur en bestendigheid tegen markeerstiften, wrijving en water. De TS7750i is, in vergelijking tot de TS7650i, extra uitgerust met een automatische documentinvoer voor 35 vellen voor extra gebruiksgemak en een efficiënt multi-page documentmanagement. Dus of je nu een student bent die een printer nodig heeft om schooldocumenten te printen, iemand die vanuit huis een klein bedrijf runt, of gewoon iemand die snelle fotoprints van hoge kwaliteit waardeert of een liefhebber van creativiteit, de Canon PIXMA TS7650i en TS7750i brengen je visie tot leven op papier. Rekening houdend met de situatie dat een kantoorruimte in huis meerdere functies vervult, van werk tot bijbaan en administratieve taken, zijn deze twee modellen ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd om ieder gezinslid te helpen om taken sneller uit te voeren, met automatisch dubbelzijdig printen en een nieuwe functie die met één druk op de knop een kopie van je pagina maakt. Bovendien worden de Canon PIXMA TS7650i en TS7750i geleverd met een Switch UI functie en een gebruiksvriendelijke touchscreen-interface die populaire functies samenvoegt in verschillende pictogrammen. Zo blijft de bediening eenvoudig en gestroomlijnd. Gebruikers kunnen snel schakelen tussen pictogrammen via het menu boven aan het scherm, de achtergrondkleur aanpassen en functies die ze niet nodig hebben uitschakelen. De verschillende leden van een huishouden kunnen tot slot hun eigen profiel aanmaken, waardoor de meest gebruikte instellingen makkelijker en sneller toegankelijk zijn.

Canon PIXMA TS7750-7650i

Met deze nieuwe printers kunnen gebruikers afscheid nemen van ingewikkelde set-ups en een warboel aan kabels: maak gebruik van de eenvoudige en simpele draadloze installatie evenals de optie om zonder router verbinding te maken via Wireless Direct. Dit laatste kan worden gestart door een QR-code te scannen en een directe verbinding te maken tussen een mobiel apparaat en de printer. Om workflows nog verder te optimaliseren kunnen gebruikers met deze printer een document scannen door het, wederom via de QR-code-functionaliteit, direct naar hun mobiele apparaat te laten sturen, zonder het gebruik van extra apps of workarounds. Voor snelle printtaken maakt de Canon PRINT-app naadloos printen zonder pc mogelijk, samen met compatibiliteit met Apple AirPrint en Mopria voor Android. Verdere apps en software zorgen voor uitbreiding van de creatieve mogelijkheden, zoals de Canon Creative Park-app, Easy-Photo Print Editor, Easy-Layout Editor en PosterArtist Web. De printers zijn tot slot compatibel met het PIXMA Print Plan, Canon's flexibele printabonnement met verschillende maandelijkse tarieven, afhankelijk van hoeveel pagina's er elke maand worden geprint. Gebruikers hoeven zich niet alleen geen zorgen meer te maken dat hun inkt op is, maar kunnen ook tot 50% besparen op de inktkosten, omdat ongebruikte pagina's worden meegenomen naar de volgende maand. Het PIXMA Print Plan is net name handig voor iedereen die graag foto's print, want elke foto telt slechts als één pagina in het maandabonnement. Als de inkt in de printer bijna op is, wordt er automatisch vervangende inkt verzonden.

Prijzen en beschikbaarheid
De Canon TS7650i en TS7750i zijn te koop vanaf oktober 2023 voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk €129,- en €149,-. Kijk voor meer informatie op www.canon.nl.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.