Inleiding enquête 15 jaar

door support op maandag 09 oktober 2023

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Op 1 januari 2024 is het 15 jaar geleden dat ik met EOSzine gestart ben en ondertussen zijn vele honderden onderwerpen (reviews, classroom, videotutorials) de revue gepasseerd. Ik doe dat nog steeds met veel plezier, maar de fotografiewereld is veranderd en misschien wordt het tijd voor iets anders.

Via dit lezersonderzoek hoor ik daarom graag wat jij na 15 jaar allemaal nog zou willen weten over camera's en fotografie. Kijk eens in de sitemap en als je iets mist, geef dat dan aan in deze enquête (klik hier), zodat ik daar rekening mee kan houden bij de keuze van toekomstige onderwerpen en activiteiten.

Visual-lezersonderzoek 15 jaar

Je deelname wordt zeer op prijs gesteld en is uiteraard geheel vrijblijvend en volledig anoniem. Hoe meer deelnemers aan deze enquête, des te meer we samen kunnen laten zien dat EOSzine nog steeds een dynamische community is van enthousiaste EOS-fotografen. DUS DOE MEE!!! (klik hier)

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf mij en EOSzine volgen!

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.