Inleiding 1502

door support op donderdag 05 maart 2015

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

De lente is in aantocht en het wordt weer tijd voor mooie foto's. Misschien met de nieuwe EF 100-400mm II die wij getest hebben? Maak er dan ook kleurrijke prints van met de PIXMA Pro 100s. Tevens hebben we een preview van de nieuwe EOS 5Ds en de EF 11-24mm 4L (2x WOW!) en laten we je kennis maken met de cloudopslag van Irista en BOX. En is het een dagje slecht weer, ga dan eens aan de slag met productfotografie met LED-downlights. Voor de 'lering en vermaak' deze maand wederom twee blogjes van Tony en Pieter.

Verder hebben we op 1 maart de stand opgemaakt van de enquête 'Tevredenheid EOS-systeem'. Wij zijn erg blij met de positieve feedback. Lees er alles over in onze evaluatie. Bedankt voor deelname.

Ons YouTube-kanaal telt momenteel ruim 292.000 views (en 809 abonnees) en regelmatig verrassen we onze 1047 volgers op Twitter met 'hot news'. Volg ons dus ook, zodat je altijd up-to-date bent met nieuws, artikelen en acties van EOSzine en Canon.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.