Inleiding 1504

door support op woensdag 13 mei 2015

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Natuurlijk hebben we deze maand weer interessante artikelen online gezet, zoals de review van de EF 11-24mm, workshop 'extender of bijsnijden', wat is nieuw in Lightroom CC/6 en alles over Beeldstijlen. En nieuws over de EF 50mm STM en Natuurfotografie.nl.
Ook mogen we onze acties niet vergeten: 20% korting bij Xpozer, beursaanbiedingen van Van Duuren Media op de FotoFair en de jaarlijkse Zomerpromotie van Canon.

Maar het accent ligt deze keer toch vooral op onze BLOGS! Tony, Rob, Bas, Johan en Pieter delen in inspirerende en prikkelende artikelen hun foto-ervaringen in woord en beeld en zijn benieuwd naar jouw reactie! Aarzel dus niet te reageren.

Ons YouTube-kanaal telt momenteel 927 abonnees (en ruim 322.000 views) en regelmatig verrassen we onze 1080 volgers op Twitter met 'hot news'. Volg ons dus ook, zodat je altijd up-to-date bent met nieuws, artikelen en acties van EOSzine en Canon.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.