Inleiding 1506

door support op maandag 27 juli 2015

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Hoewel het in de zomermaanden op cameragebied vaak 'komkommertijd' is, hebben wij de afgelopen maand toch twee heel interessante camera's getest: de EOS 5Ds met 50 miljoen pixels en de PowerShot G3X met een 1"-sensor en een zoomlens van 24-600mm. Ook de nieuwe EF 50mm 1.8 STM mag niet onvermeld blijven: veel kwaliteit voor weinig geld. Verder is de serie over Lightroom uitgebreid tot de module Ontwikkelen en roepen wij je op om je vakantielocatie te delen met onze lezers in de rubriek Locaties.
Vergeet ook niet om kennis te nemen van onze nieuwe RAW Ontwikkel Service. Wij maken je mooiste foto's nog mooier.

Onze BLOGS schreeuwen om aandacht en verdienen meer reacties. Tony, Rob, Bas, Johan en Pieter delen in inspirerende en prikkelende artikelen hun foto-ervaringen in woord en beeld en ze zijn benieuwd naar jouw reactie! Aarzel dus niet deze maand te reageren en vul ook de nieuwe poll 'Lichtmeetmethode' in.

Ons YouTube-kanaal telt momenteel 1017 abonnees (en ruim 347.000 views) en regelmatig verrassen we onze 1100 volgers op Twitter met 'hot news'. Volg ons dus ook, zodat je altijd up-to-date bent met nieuws, artikelen en acties van EOSzine en Canon.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Nog een fijne vakantie en veel fotoplezier,

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.