Inleiding 1507

door support op woensdag 26 augustus 2015

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

De zomer loopt op zijn einde en voor de (natuur)fotograaf breken mooie tijden aan. Maar voor het zo ver is, heb je misschien eerst nog even tijd voor EOSzine met reviews (PIXMA MG3650 en Windows 10), nieuwe afleveringen in de serie over Lightroom (Exporteren en Dashboard), een artikel over het Histogram en voor blogs van Johan, Tony, Rob en Pieter.
Vergeet toch ook niet om kennis te nemen van onze nieuwe RAW Ontwikkel Service. Wij maken je mooiste foto's nog mooier. Probeer het eens.

Tevens zijn we op zoek naar lezers die deze zomer naar een fotogenieke vakantiebestemming zijn geweest en hun bevindingen én fotografie willen delen via onze rubriek Locaties. Aarzel niet en geef je op.

Ons YouTube-kanaal telt momenteel 1062 abonnees (en ruim 358.000 views) en regelmatig verrassen we onze 1122 volgers op Twitter met 'hot news'. Volg ons dus ook, zodat je altijd up-to-date bent met nieuws, artikelen en acties van EOSzine en Canon.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Veel lees- en fotoplezier,

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.