Actie | Canon Winterpromotie 2015

door Persbericht Canon NL op dinsdag 03 november 2015

Come and See: bekijk de winter vanuit een uniek perspectief
Amstelveen, 3 november 2015 - Canon kondigt haar nieuwe winter 2015-2016 promotie aan. Tijdens deze winterpromotie valt voor iedereen veel voordeel te halen in de vorm van cashback (tot € 180,-) of Canon-tegoed* (tot € 250, -) op maar liefst 51 geselecteerde Canon-producten. De actie loopt vanaf 1 november 2015 tot en met 31 januari 2016. Registreren is mogelijk tot en met 15 februari 2016. Het Canon-tegoed is tot en met 1 mei 2016 te besteden. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.canon.nl/winterpromotie.

Winterpromotie2015-visual

Skijöring een spectaculair winters tafereel
Voor deze campagne liet Canon zich inspireren door de spectaculaire sport skijöring. Bij deze spannende sport worden waaghalzen op ski’s door paarden over sneeuw of ijs voortgetrokken. Skijöring is opwindend, niet zonder risico en heel intrigerend. Het sluit helemaal aan bij het Canon ‘Come and See’ verhaal, dat consumenten aanmoedigt bijzondere en inspirerende taferelen vast te leggen. Het biedt een uniek perspectief op al het moois wat de winter te bieden heeft. Meer over de nieuwe brandcampagne inclusief spectaculair beeldmateriaal is te vinden op www.canon.nl/comeandsee.

Winterpromotie2015-voorbeeld

Meer winters voordeel van Canon
Naast de winterpromotie zijn er verschillende andere acties waarmee de consument deze winter profiteert bij de aankoop van een Canon product. Zo ontvang je cashback bij aankoop van een 7D Mark II of 5D Mark III in combinatie met een batterygrip en bij aankoop van een CS100 ontvang je een gratis HD book & 10GB Lifecakeapp. Alle voorwaarden en een overzicht van alle lopende acties bij Canon staan op www.canon.nl/acties.

Winterpromotie2015-producten

Volg Canon Nederland via de socialmediakanalen, aangezien de winterpromotie hier de komende tijd op bijzondere wijze in de schijnwerpers zal staan.

* Alleen geldig op de deelnemende actieproducten.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.