Kennismaking | Werk aan de Muur

door Pieter Dhaeze op woensdag 09 december 2015

Het is geen geheim dat we als EOSzine regelmatig ons motto ‘Laat je foto’s zien’ van de daken schreeuwen. Laat je mooiste foto’s niet onderstoffen in een mapje op je computer, tablet of telefoon. Delen via Facebook en Instagram is leuk, maar heel vluchtig, dus wij zijn fans van het afdrukken van foto’s (zie blog). Voor in een boek, in een lijst of als deco. Een mooiere beleving bestaat niet. Elk initiatief daartoe juichen we van harte toe en we waren dan ook blijverrast toen we laatst attent gemaakt werden op www.werkaandemuur.nl. Even voorstellen.

vtwonen-beursstand-580px

Deco kopen
Wat is ‘Werk aan de Muur’? Als je voor de eerste keer op de site komt, dan lijkt het alsof je op de deco-afdeling van een online printservice beland bent: prachtige fotografie die je op allerlei manieren tot een mooi werk voor aan de muur kunt laten maken.

  • Canvas in de hoogste kwaliteit
  • Aluminium dibond
  • Xpozer (klik hier)
  • Fotoprints
  • Ingelijste fotoprints
  • Hout

En dat alles voor een heel aantrekkelijke prijs. Een hoogwaardige canvas van 75 bij 50 cm kost nog geen 100 euro.

productie-580px

Als je dus op zoek bent naar een mooie afbeelding voor aan de muur, dan zal het je opvallen dat bij alle foto’s de naam van de maker staat. Je koopt dus geen anoniem werk, maar van betrokken creatievelingen en dat geeft je aankoop toch een extra dimensie. Zo zou je zelfs een hele collectie van één fotograaf thuis aan de muur kunnen hebben hangen. Treffend is daarom het motto dat breed uitgemeten op de homepage staat:

Origineler dan Ikea, goedkoper dan een galerie

Deco verkopen
Het kopen van deco op Werk aan de Muur is dus vooral voor de consument en bedrijven interessant, die zo hun interieur kunnen verrijken met iets veel originelers dan de bekende Ikea-plaatjes.

wadm_voorbeelden-580px
Voorbeeldinterieurs: Werk aan de Muur. Deco-foto: Teuni Stevense

Je kunt op Werk aan de Muur echter ook je fotowerk te koop aanbieden, want het beeldbestand van Werk aan de Muur is afkomstig van enthousiaste vrijetijds- en pro-fotografen. Je hebt dankzij Werk aan de Muur een professionele etalage met een groot publiek, je weet dat je foto’s op hoge kwaliteit worden verwerkt en je kunt er zelfs nog aardig mee verdienen. Je kunt je dus aanmelden om na acceptatie, je eigen ‘fotowinkeltje’ te beginnen. De hele bestelprocedure en orderafwikkeling wordt verzorgd door Werk aan de Muur. Jij hoeft alleen te zorgen dat je onderscheiden beeld aan te bieden hebt. Want daar wordt het succes van je ‘winkel’ door bepaald: technisch perfecte foto’s van bijzondere onderwerpen met sterke compositie of uniek getimed.

Samenvatting
Er is voor de enthousiaste vrijetijdsfotograaf dus werk aan de winkel om zijn of haar foto’s als concreet deco-product te gaan delen via Werk aan de Muur. Je hebt daar een heel toegankelijk platform om je mooiste foto’s ten toon te stellen en ze van daaruit ook te verkopen. Want wat is er mooier dat de huiskamers en wachtruimtes worden opgesierd met jouw mooiste foto’s! Rembrandt zou jaloers zijn.

Geïnteresseerd om ook als beeldmaker aan de slag te gaan? Klik dan hier.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.