Nieuwe producten mei 2016

door Persbericht Canon NL op woensdag 11 mei 2016

Vandaag introduceert Canon de volgende nieuwe producten:
• EF-M 28 mm f/3.5 Macro IS STM - vanaf juni 2016, verkoopadviesprijs €379,99
• PowerShot SX620 HS - vanaf juni 2016, verkoopadviesprijs €269,99
• Speedlite 600EX II-RT
- vanaf juni 2016, verkoopadviesprijs € 719,99
• Directional Stereo Microphone DM-E1 - vanaf juni 2016, verkoopadviesprijs €369,99

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM met ingebouwde Macro Lite
Canon introduceert vandaag de EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, een nieuwe macrolens voor camera’s in de EOS M-serie. Deze compacte en lichtgewicht lens biedt ongekende macromogelijkheden en is ’s werelds eerste AF-lens met ingebouwde Macro Lite  (led licht) om schaduwen en donkere delen te verwijderen. Met een toonaangevende vergroting in deze klasse, de mogelijkheid om scherp te stellen op onderwerpen die zich op slechts 13 mm afstand bevinden en een gewicht van slechts 130 gram is de EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ook ’s werelds lichtste macrolens voor spiegelloze cameramodellen met verwisselbare lenzen. Ongeacht of je nu je favoriete gerecht fotografeert om op Instagram™ te delen of in de lente de kleurrijke details van een bloem wilt fotograferen, deze lens is ideaal om zelfs de subtielste nuances vast te leggen.

EF-M macro

PowerShot SX620 HS
Canon introduceert vandaag de PowerShot SX620 HS, een compacte superzoomcamera die is ontworpen om je met 25x optische zoom nog dichter bij de actie te brengen. Deze stijlvolle camera heeft een 20,2 Megapixel CMOS-sensor en een DIGIC 4+ processor en is daarmee ideaal voor het vastleggen van die kostbare, speciale momenten waar een smartphone het laat afweten. Met de intuïtieve bediening, een unieke serie creatieve effecten en de probleemloze connectiviteitsopties helpt de PowerShot SX620 HS je om je creatieve kant te ontdekken.

nieuw mei 2016Speedlite 600EX II-RT en Directional Stereo Microphone DM-E1
Canon maakt vandaag de introductie bekend van twee nieuwe accessoires voor het EOS-systeem – de Speedlite 600EX II-RT en de Directional Stereo Microphone DM-E1. Beide zijn ontworpen om foto- en videografen te helpen nieuwe en creatieve manieren te ontdekken om scènes vast te leggen. De Speedlite 600EX II-RT is een krachtige en veelzijdige flitser met een optimale regeling van de belichting, ideaal voor reeksopnamen met hoge frame-rates, zoals bij sportevenementen, huwelijksreportages of ‘rode loper’-momenten. De DM-E1 is Canon’s eerste externe microfoon binnen het EOS-systeem en stelt videografen in staat een superieure geluidskwaliteit toe te voegen aan de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van films die worden gemaakt met compatibele EOS-camera’s.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.