Tony Vingerhoets

 • We Wonderful World on the Move! geplaatst op woensdag 27 oktober 2021 08:36:46 door pjcdhaeze

  In mijn blog van 26 augustus jl. heb ik de lancering van mijn nieuwe Facebook groep ‘We Wonderful World’ aangekondigd. Amper twee maanden na dato gaat de teller richting 240 leden, iets wat elke verwachtingen overstijgt! Maar volume is niet het streven want WWW wil vooral enthousiasmeren en inspireren. En door uitwisseling kunnen WWW leden groeien in expressie, creativiteit en techniek. Nou, die spirit zit er al helemaal in moet ik zeggen.

  Dagelijks komt er een variëteit met prachtige foto’s voorbij zoals architectuur, industrieel, landschap, natuur, portret, macro, travel, macro enz. Die verscheidenheid is juist wat WWW nastreeft. In welke discipline je ook fotografeert, je kunt enorm veel van elkaar leren. Mijn lang gekoesterde wens is dat leden van een FB groep elkaar ook in real life ontmoeten en daarom heb ik al redelijk snel het WWW Heusden Event aangekondigd op zaterdag 7 mei 2022.

  In (misschien wel) het mooiste vestingstadje van Brabant gaan we met een beperkte groep van 30 WWW leden een onvergetelijke dag meemaken. Het programma verklap ik nog niet, want dat is uiteraard voorbehouden aan WWW leden. Kijk even naar de onderstaande night shots die ik kort geleden in Heusden heb gemaakt. Wat een fotogenieke locatie hè!

  Ik kan me voorstellen dat jij nu ook graag lid wilt worden van zo’n coole facebookgroep. OK, meldt je dan aan op www.facebook.com/groups/wewonderfulworld Ik kan niet beloven dat we iedereen binnen laten maar als je voldoende in huis hebt halen we je graag aan boord.

  Tony Vingerhoets

  Admin We Wonderful World

  26 oktober 2021 Weelde, België


  Plaats uw reactie

  Velden met een * zijn verplicht.
   
   
    

Laatste reacties

 • Meesterlijk
  08-05-2024 22:21
 • reactie op mijn eerste video film met de R7
  26-04-2024 16:09
 • Filmpje ziet er al heel mooi uit
  26-04-2024 10:38
 • Sluiter wordt niet gesloten bij uitschakelen?
  29-03-2024 13:33
 • M modes
  26-12-2023 13:31

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.