Bas Meelker

 • Eindelijk winter! geplaatst op woensdag 29 januari 2014 12:54:11 door pjcdhaeze

  Het is geweldig dat het eindelijk winter is in Groningen. Ik begon al te denken dat we een sneeuwloze winter zouden krijgen. Maar gelukkig hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.

  Het is dan toch winter geworden! Tenminste, hier in het Noorden van het land. 50 Kilometer ten zuiden van de stad Groningen ligt helemaal geen sneew. Maar hier heeft de winter aardig zijn best gedaan, al is het dan maar voor een paar dagen. Gisteren was het een witte dag met betrokken luchten, maar vandaag brak de zon door en die bracht ons een prachtige winterdag met hemelsblauwe luchten en mooie wolken.

  Sneeuw is voor een landschapsfotograaf een magisch iets. Het maakt van het saaiste landschap een prachtig schouwspel. Voeg daar wat geweldig licht aan toe en ik ben volmaakt gelukkig. Het grootste gedeelte van de dag heb ik rondgereden over het platteland van Groningen, van de ene locatie naar de andere, stoppen en schieten. Het is zwak uitgedrukt als ik zeg dat ik een mooie dag heb gehad. Fantastisch. Dagen als deze zijn een van de redenen dat ik een fulltime landschapsfotograaf ben geworden. Vroeg opstaan in de wetenschap dat je de hele dag op pad zult zijn. Geen verplichtingen, geen deadlines, geen papierwerk. Alleen met mijn camera, een kopje koffie en verder niets anders dan blauwe luchten, prachtige landschappen en geweldig licht. Ik heb slechtere dagen gehad!


  Plaats uw reactie

  Velden met een * zijn verplicht.
   
   
    

Laatste reacties

 • Meesterlijk
  08-05-2024 22:21
 • reactie op mijn eerste video film met de R7
  26-04-2024 16:09
 • Filmpje ziet er al heel mooi uit
  26-04-2024 10:38
 • Sluiter wordt niet gesloten bij uitschakelen?
  29-03-2024 13:33
 • M modes
  26-12-2023 13:31

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.