Johan van de Watering

 • Voorjaar.... geplaatst op vrijdag 8 maart 2013 08:50:54 door pjcdhaeze

  Deze week was een vreemde week voor de gedachten in m'n hoofd. Dat kwam onder andere doordat ik foto's aan het uitzoeken was voor een artikel in Natuurfotopassie over voorjaars-fotografie. Hoe leg je hersencellen uit dat ze het ene uur alleen maar beelden zien van voorjaarsweidjes vol met onder dauwdruppels bedekte pinksterbloemen en het andere moment in de snerpende kou op de fiets zitten om boodschappen te gaan doen....
  Mocht iemand trouwens motivatie tekort komen dan is het bekijken van al je voorjaarfoto's van de afgelopen jaren wel een perfecte manier om weer ongelooflijk zin te krijgen in het voorjaar! (bij mij tenminste).

  Ik kwam allerlei leuke foto's tegen die best nog wel eens op deze blog gezet konden worden. Hier een kleine selectie van beelden die blijkbaar even moeten 'rijpen' om ze te waarderen. Zeker het bovenstaande beeld roept bij mij de sfeer op van het voorjaar; plat liggend in de wei met een camera in m'n handen!

  Beide bovenstaande foto's bewijzen dat je niet altijd de hele bloem op de foto hoeft te nemen. Een deel van de bloem kan soms zeker zo sterk zijn. Meer over fotomogelijkheden in het voorjaar in het volgende nummer van Natuurfotopassie!
   
  Laat het voorjaar maar komen zou ik zeggen, alhoewel het nog even kan duren..

   

   

  .


  Plaats uw reactie

  Velden met een * zijn verplicht.
   
   
    

Laatste reacties

 • Meesterlijk
  08-05-2024 22:21
 • reactie op mijn eerste video film met de R7
  26-04-2024 16:09
 • Filmpje ziet er al heel mooi uit
  26-04-2024 10:38
 • Sluiter wordt niet gesloten bij uitschakelen?
  29-03-2024 13:33
 • M modes
  26-12-2023 13:31

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.