Johan van de Watering

 • De eerste winterse dag! geplaatst op dinsdag 17 december 2013 13:08:40 door pjcdhaeze

  De afgelopen weken was mijn rug niet van plan om mijn lijf datgene te laten doen wat ik in gedachten had en daarom even een soort onvrijwillige fotopauze genomen. Wat op zich helemaal niet verkeerd is overigens want dat stil zitten zet weer aan tot nadenken.

  Deze periode van het jaar is hét moment voor zelfreflectie. Dat wordt mede veroorzaakt doordat er binnenkort foto's ingezonden moeten worden voor een diverse fotowedstrijden. Daardoor 'loop' je dus automatisch je foto's van het afgelopen jaar door en dat geeft een mooi beeld van wat je allemaal gedaan hebt. En tevens een gelegenheid om na te denken over plannen voor het komend jaar! Dit nadenken werd een paar weken geleden al ingezet doordat ik een nieuwe lezing moest voorbereiden. En het vertellen van 'jouw' verhaal is een perfecte manier om meer inzicht te krijgen in je drijfveren, je stijl en je werkwijze; blijft dus erg leerzaam om te doen!

  In het laatste nieuwe nummer van Natuurfotopassie staat een tutorial van mij over winterfotografie en daarom begon het gisteravond wel te kriebelen bij het zien van het weerbericht. Vanochtend dus 2 uurtjes op pad bij het Rozeven in Roosendaal en de eerste winterse foto's kunnen maken!


  Plaats uw reactie

  Velden met een * zijn verplicht.
   
   
    

Laatste reacties

 • Meesterlijk
  08-05-2024 22:21
 • reactie op mijn eerste video film met de R7
  26-04-2024 16:09
 • Filmpje ziet er al heel mooi uit
  26-04-2024 10:38
 • Sluiter wordt niet gesloten bij uitschakelen?
  29-03-2024 13:33
 • M modes
  26-12-2023 13:31

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.