Pieter Dhaeze

 • Interview Foto Konijnenberg geplaatst op donderdag 9 februari 2017 09:05:13 door pjcdhaeze

  Via deze blogs op EOSzine geef ik vaak ongevraagd mijn mening over zaken die de vrijetijdsfotograaf op zijn pad tegenkomt (of niet). Soms prikkelend door getreden paden te verlaten en soms relativerend door vastgeroeste gewoontes met een ‘fris’ oog te beschouwen, waarbij lezers blijkens de reacties bij de verschillende onderwerpen een ‘o ja’ of ‘aha’ beleving hebben.

  De blogs zijn ook onder de aandacht van Foto Konijnenberg gekomen en ze hebben me gevraagd voor een interview, waarin ze benieuwd zijn naar mijn mening over fotobewerking. En die heb ik ze gegeven..... ;-) (klik hier)

  Omdat je op de site van Foto Konijnenberg niet kunt reageren op het interview, kun je dat hier doen onder deze blog. Graag zelfs.


  • SilverEfexProII woensdag 1 maart 2017 20:57:19
   Geplaatst door: Martin nauta
   Silver Efex Pro!!. Had er nog nooit van gehoord. Was toch benieuwd wat dat was want als Pieter Dhaeze dat gebruikt dan moet het toch wel een goed programma zijn. Zal wel weer een duur programma zijn, zo dacht ik. Wie schetst mijn verbazing: het is een hartstikke leuk programma met een heleboel mogelijkheden die mijn stoutste verwachtingen overtreffen, en het is nog gratis ook. Een paar jaar geleden overgenomen door Google wordt het aangeboden door Googel met een gratis download. Nou ja!
  • Gaaf. Toch? vrijdag 3 maart 2017 11:04:18
   Geplaatst door: Pieter Dhaeze
   Google heeft veel fotografen een groot plezier gedaan door de Nik Collection gratis aan te bieden. Jammer dat nog niet zo bekend is.

  Plaats uw reactie

  Velden met een * zijn verplicht.
   
   
    

Volgende camera?

Wat wordt je volgende camera?

Volgende lens?

Van welk merk wordt je volgende lens?

Laatste reacties

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.