Pieter Dhaeze

  • Blijf fotograferen! geplaatst op maandag 16 maart 2020 08:43:29 door pjcdhaeze

    EOSzine is niet de plaats waar we ingaan op actuele ontwikkelingen in onze mondiale samenleving. Toch wil ik hier bij deze mijn steun betuigen aan iedereen die momenteel op enigerlei wijze, direct of indirect, de gevolgen ondervindt van de huidige Corona-situatie.

    Gelukkig is EOSzine een virtueel platform, waar je als fotograaf altijd en onbezorgd terecht kunt voor interessante artikelen en nuttige videoclips. Misschien is het juist nu de tijd om eens door onze sitemap te bladeren, zodat je je gedachten kunt verzetten en tegelijkertijd je kennis kunt verdiepen.
    Of ga anders lekker met je camera aan de slag in huis of in de tuin, waarbij je probeert de dingen van alledag – van een vallende druppel tot ontluikende bloesem – op jouw manier in beeld te brengen. Dat maakt je hoofd leeg en laat je glimlachen en genieten. En daar is nog nooit iemand ziek van geworden. Fotografie heeft al vaker bewezen voor veel ‘kwalen’ een goede therapie te zijn.

    Dus blijf fotograferen en wij blijven artikelen plaatsen. En heb je een vraag over je camera, over instellingen voor een bepaalde onderwerp of over beeldbewerken (Lightroom/Photoshop), laat het ons dan weten (klik hier).

    Ik wens iedereen nogmaals sterkte in deze complexe tijd.

    Pieter Dhaeze


    • 27-inch monitor QHD of 4K dinsdag 28 april 2020 17:29:17
      Geplaatst door: Frederic
      Uitstekende artikel. Maar blijkbaar niet aligneren met https://www.digifotopro.nl/review-coloredge-cs2740-ideale-combinatie van Dre de Man. Heb ook vernomen dat de CS2740 later met gratis optie met HDR HLG and PQ curves zal kunnen werken. Dus werkelijk heel goed om video te bewerken.. (en voor de photo x150 %): dus is de CS2740 universeel, nee? Mvg, Frederic

    Plaats uw reactie

    Velden met een * zijn verplicht.
     
     
      

Volgende camera?

Wat wordt je volgende camera?

Volgende lens?

Van welk merk wordt je volgende lens?

Laatste reacties

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.