Poll Reisdoel

Pieter Dhaeze donderdag 05 mei 2011

De poll Reisdoel had als stelling:

Als ik één of meerdere dagen speciaal met de camera op pad ga, doe ik dat zo.

Hierop hebben we 588 reacties gehad. Hieronder zie je daarvan de resultaten en die zijn redelijk volgens verwachting. We blijven toch vooral in de buurt en dus scoort Nederland hoog met 80%. Het is ook een prachtig land om mooie foto's te maken.
Als we op pad gaan in Nederland, dan delen fiets en auto de populariteit en het is leuk om te zien dat we voor onze fotografie op het fietsje  in onze eigen vertrouwde omgeving blijven. Er is dus nog voldoende inspiratie bij jou om de hoek. Helaas is het OV niet veelgebruikt om fotogenieke plaatsen te bezoeken.
20% Van de deelnemers zoekt zijn fotoplezier verderop en kiest voor Europa of zelfs daarbuiten. Voor Europese bestemmingen is de auto het meest favoriete vervoermiddel.

Ons land staat dus nog steeds hooggenoteerd als fotografiebestemming en dat moeten we zo houden, want elk seizoen is er veel moois te beleven.
Wil je toch je horizon verder verbreden, denk dan eens aan een jaarlijkse fotoreis van meerdere dagen naar Ierland of Toscane of maak eens een leuke stedentrip. Voor beide kunt u terecht bij ZEN Travel.

Bedankt weer voor de medewerking en veel fotoplezier in Nederland én daarbuiten.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.