Poll TV-programma (2)

Pieter Dhaeze maandag 10 februari 2014

Wij van EOSzine zouden graag een leuk en inspirerend programma over fotografie op de Nederlandse televisie willen zien. Maar wordt onze 'behoefte' ook door onze lezers gedeeld? Daarom deze simpele enquête:

'Eens of oneens?'

Fotografie op televisie is duidelijk een onderwerp dat ons bezighoud, want bijna 750 EOSziners namen de moeite om hun mening te geven.

En over die mening bestaat geen twijfel, want 95% van de respondenten zou ook graag een leuk programma over fotografie op televisie willen. Het is fijn om te weten dat we geen 'roependen in de woestijn' zijn.

Maar hoe nu verder? We hebben veel reacties gehad op de TV-blog (klik hier) en de geopperde invulling van zo'n programma is heel divers. We hebben echter geen concrete ingang gevonden in Hilversum en John de Mol heeft ook niet gebeld. Dus we zijn momenteel in een 'status quo' in de voortzetting van dit veelbelovende idee. Weet je de weg in Hilversum of kun je helpen om misschien een YouTube-serie op te zetten, laat het ons dan weten.

Nieuwe poll
Ondertussen gaat de fotografiewereld gewoon verder en staat de vakantie voor de deur. Wij zijn benieuwd wat voor soort camera je mee gaat nemen. Dus doe mee aan de volgende poll, hiernaast in de rechter kolom.

Camera mee op vakantie

Welke camera neem jij mee op vakantie?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.