TNT Post zoekt amateurfotografen

door Pieter Dhaeze op woensdag 23 maart 2011

DEN HAAG, 22 MAART 2011 - Jodi Bieber, Anthony Suau, Tim Hetherington. Allemaal winnaars van 's werelds grootste en meest prestigieuze jaarlijkse fotowedstrijd: World Press Photo. In samenwerking met World Press Photo organiseert de Fotoservice van TNT Post een fotowedstrijd voor amateurfotografen van Nederlandse bodem. Fotografietalenten krijgen de mogelijkheid hun bekwaamheid te laten zien en worden beoordeeld door o.a. Michiel Munneke, directeur van World Press Photo en Chris de Bode, fotograaf en oud-winnaar World Press Photo.
Iedereen die fotograferen leuk vindt, kan meedoen.

Heb jij oog voor het vastleggen van bijzondere momenten? Denk jij je te kunnen onderscheiden? Tijdens de TNT Post World Press Photo Foto-wedstrijd kan jij jouw creativiteit en kennis laten schitteren. Neem ons mee in jouw belevings-wereld en vertel het verhaal via jouw shot. Vergeet niet jouw foto een titel te geven. Vermeld het achterliggende verhaal en waarom jij jouw beeld zo bijzonder vindt! Je hebt tot vrijdag 15 april 2011 de kans om de foto in te sturen.

Net zoals de officiële World Press Photo fotowedstrijd kun je de foto in verschillende categorieën insturen, waaronder Portret, Natuur, Actualiteit en Cultuur. Vergeet niet de inzending een titel te geven. Klik hier om mee te doen.

TNT Post en World Press Photo creëren de mogelijkheid voor fotografieliefhebbers om beoordeeld te worden door een speciaal samengestelde vakjury van onder meer mensen van World Press Photo, Canon en TNT Post.

Hoofdprijs:

• Canon EOS 60D Digitale SLR Camera

Daarnaast verschijnt de winnende foto op een ansichtkaart bij de officiële World Press Photo fototentoonstelling in de Oude Kerk!

Om de fotowedstrijd tot een geslaagd einde te brengen, worden alle genomineerden en kanshebbende deelnemers uitgenodigd bij het "TNT Post World Press Photo Fotowedstrijd" evenement. Dit vindt plaats in mei 2011 in de Oude Kerk te Amsterdam waar tevens de officiële World Press Photo tentoonstelling is. Tijdens dit evenement zullen de winnaars van de TNT Post World Press Photo Fotowedstrijd bekend worden gemaakt.

Over TNT POST
TNT is corporate sponsor van World Press Photo. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.