Inleiding 1405

door support op donderdag 03 juli 2014

Beste $!{user.FirstName} $!{user.MiddleName} $!{user.LastName},

Op vakantie met een nieuwe fototas, reiscamera of groothoeklens? Wij hebben ze getest: Schoudertassen, PowerShot SX700, EF-S 10-18mm IS en EF 16-35mm 4L IS. Ook zijn we gestart met een serie '10 Tips', hebben we alle mobiele apps van Canon eens op een rijtje gezet en hebben we een film gemaakt met de EOS 70D. En natuurlijk veel nieuws over o.a. Adobe CC 2014 en het Lowland Photo Festival.

Reminder: t/m 20 juli de Perfect Summer Promotion van Canon met veel voordeel in de vorm van cashbacks, tegoedbonnen en gratis workshops.

Ons YouTube-kanaal heeft bijna 200.000 views (ruim 500 abonnees) en we verrassen onze 900 volgers op Twitter regelmatig met 'hot news'. Volg ons dus ook.

Let ook op onze blog en enquête: Er moet een leuk programma komen over fotografie (deel 2): op televisie of op YouTube? Laat hierover jouw mening weten! Hoe meer input, hoe beter. Klik hier.

Er is dus weer genoeg te beleven en kijk daarom snel voor een compleet overzicht op www.eoszine.nl.

Fijne zomervakantie. Maak mooie foto's!

Pieter Dhaeze

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.