Actie | Canon Zomerpromotie 2016

door Persbericht Canon NL op dinsdag 17 mei 2016

EOS-promotie
Amstelveen, 13 mei 2016 - Canon kondigt vandaag de EOS-promotie aan. Deze promotie biedt enthousiaste amateurfotografen en professionele fotografen tussen 16 mei en 31 juli 2016 voordeel in de vorm van Canon-tegoed (tot € 300,-) bij aankoop van een EOS 5DSR, EOS 5DS, EOS 5D Mark III, EOS 7D Mark II. Alle details van de EOS-promotie zijn te vinden op www.canon.nl/promoties/eos-promotie

eos-promotie2016_01

Zomer-promotie
Naast de EOS-promotie zijn er verschillende andere promoties waarmee de consument deze zomer voordeel heeft van de aankoop van een Canon- product. Een daar van is de zomerpromotie waar consumenten tussen 16 mei en 31 juli 2016 voordeel genieten in de vorm van cashback (tot € 180,-) of Canon-tegoed* (tot € 250,-) op maar liefst 51 geselecteerde Canon-producten. Alle informatie over de zomerpromotie is te vinden op www.canon.nl/promoties/zomer.

zomerpromotie2016_01

zomerpromotie2016_02

Volg Canon Nederland via de social media kanalen (Facebook, Twitter, YouTube en Instagram) voor het laatste nieuws, de lopende promoties, tips & tricks en heel veel inspiratie.

Kijk voor alle acties op www.canon.nl/for_home/acties/

* Alleen geldig op de deelnemende actieproducten.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.