Nieuws | Pixma printers 2016

door Persbericht Canon NL op donderdag 08 september 2016

Amstelveen, 6 september 2016 – Canon introduceert vandaag een nieuwe serie PIXMA inkjetprinters waarvan design, connectiviteit en creativiteit de gemeenschappelijke kenmerken zijn. Wat je ook zoekt, Canon heeft voor iedereen de juiste printer: op instapniveau de PIXMA TS5050-serie, als middenklasser de PIXMA TS6050- en PIXMA TS8050-serie en bovenaan staat het topmodel, de PIXMA TS9050-serie – al deze nieuwe modellen zijn tot 40% compacter van formaat dan andere inkjetprinters.

PIXMA TS9050-serie

Naadloze connectiviteit
Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit biedt elke PIXMA wireless printen vanaf pc’s, smartphones en tablets met de verbeterde Canon PRINT-app voor Android en iOS. Met functies als Wi-Fi Direct1 en ‘Access Point Mode’ maak je rechtstreeks verbinding met de printer zonder dat een router of Wi-Fi-wachtwoord nodig is. Het is nu nog gemakkelijker om je printer te delen met vrienden en familieleden die op bezoek zijn.

De PIXMA TS9050-serie en PIXMA TS8050-serie bieden de PIXMA Touch & Print- functie die op Android-apparaten toegankelijk is via de Canon PRINT-app en stelt je in staat om via je smartphone of tablet met NFC, snel verbinding te maken en te printen of te scannen. De PIXMA-TS9050 serie beschikt over een Ethernet- aansluiting en geeft je de vrijheid om de printer binnen een netwerk met meerdere pc’s te delen.

PIXMA-2016

Bij de PIXMA TS9050-serie, PIXMA TS8050-serie en PIXMA TS6050-serie geeft het lcd- touchscreen toegang tot PIXMA Cloud link. Deze maakt verbinding met je favoriete cloud services zodat je snel een foto kunt printen of een document kunt uploaden om dat vervolgens onderweg te lezen2. Als je actief bent op social media, dan maken geselecteerde printers3  verbinding met Instagram™ en komen je favoriete foto’s tot leven – zelfs als 13x13 cm (5x5”) prints op Canon’s nieuwe vierkante glossy fotopapier.

Moderne, compacte designs voor de stijlvolle en connected thuisomgeving
Met hun compacte, slanke contouren zijn dit de meest uitgesproken en in het oog springende designs ooit en is je PIXMA voor je interieur kunst op zich. De contrasterende matte en spiegelende afwerking van de PIXMA TS8050-serie en PIXMA TS6050-serie voegt direct glans toe aan elke ruimte, en iedereen die een artistiek statement wil maken, kiest voor het innovatieve box-ontwerp van de PIXMA TS9050-serie. De kantelbare frontpanelen en grote lcd-schermen bieden snel toegang tot het geheel nieuwe, intuïtieve hoofdmenu dat dezelfde eenvoudige navigatie en functionaliteit biedt als de Canon PRINT-app.

PIXMA TS6050-serie

Thuis snel en gemakkelijk perfecte prints
De vijf afzonderlijke inktcartridges in de PIXMA TS5050-serie en PIXMA TS6050-serie staan garant voor snelle en hoogwaardige prints op zowel normaal papier als fotopapier. De extra inktcartridges met grijze inkt en verbeterde photo black-inkt stellen de PIXMA TS9050-serie en PIXMA TS8050-serie in staat om foto’s met een nog hogere kwaliteit te printen, met duidelijke details in donkere delen en schaduwpartijen, zodat ze ideaal zijn voor fotoliefhebbers. Voor alle modellen zijn optioneel XL-cartridges verkrijgbaar die je meer pagina’s laten printen en verspilling van inktcartridges voorkomen omdat elke kleur afzonderlijk is te vervangen.

Creatief aan de slag in je eigen vertrouwde omgeving
Voor alles van foto’s en dubbelzijdige documenten tot gepersonaliseerde verjaardagskaarten en kleurrijke creaties van je zoon of dochter – deze PIXMA- modellen zijn dankzij de nieuwe papierinvoer aan de achterzijde compatibel met een breed scala aan papiersoorten en -formaten. De TS9050-serie, TS8050-serie en TS6050-serie zijn ook voorzien van een frontcassette en dit betekent dat je in de frontcassette normaal papier voor documenten en in de achterste papierinvoer fotopapier kunt plaatsen. Je kunt nu zowel foto’s als documenten printen zonder tussen de opdrachten van papier te hoeven wisselen. De PIXMA TS9050-serie en de PIXMA TS8050-serie bieden direct disc printing via de Canon PRINT-app.

De modellen uit de PIXMA TS9050-serie, PIXMA TS8050-serie en PIXMA TS5050-serie kunnen je foto’s ook printen vanaf een SD-geheugenkaart, zonder dat een pc nodig is. Bij printen vanaf een SD-kaart met de PIXMA TS9050-serie kun je zelfs creatieve filters aan je foto’s toevoegen; filters die je rechtstreeks en met één druk op de knop selecteert op het grote 12,6 cm (5”) touchscreen van de printer.

PIXMA TS5050-serie (info: klik hier) – de belangrijkste kenmerken:

 • All-in-One printer die compact, stijlvol en betaalbaar is
 • Print via Wi-Fi, vanaf een SD-kaart of vanuit de cloud
 • 7,5 cm (3”) lcd-scherm en eenvoudige gebruikersinterface
 • Print thuis binnen 40 seconden 10x15 cm (4”x6”) foto’s zonder witrand
 • Smartphone- en tablet-ready met de Canon PRINT-app

PIXMA TS6050-serie (info: klik hier) – de belangrijkste kenmerken:

 • Snelle all-in-one printer voor documenten en foto’s
 • Wi-Fi-connectiviteit voor thuis printen, kopiëren en scannen zonder kabels
 • Intuïtieve gebruikersinterface met 7,5 cm (3”) touchscreen
 • Toegang tot cloud-functies via touchscreen van de printer
 • Smartphone- en tablet-ready met de Canon PRINT-app

PIXMA TS8050-serie (info: klik hier) – de belangrijkste kenmerken:

 • Thuis prachtige foto’s printen
 • Compact ontworpen Wi-Fi printer met kopieer- en scanfunctie
 • Groot 10,8 cm (4.3”) touchscreen en automatisch kantelbaar frontpaneel
 • Wi-Fi, NFC en SD-kaart als connectiviteitsopties
 • Smartphone- en tablet-ready met de Canon PRINT-app

PIXMA TS9050-serie (info: klik hier) – de belangrijkste kenmerken:

 • Speciale printer voor fotoprints met fotolabkwaliteit
 • Creatieve filters voor foto’s op SD-kaart via het grote 12,6 cm (5”) touchscreen
 • Compacte vormgeving met stijlvolle, contrasterende afwerking
 • Smartphone-ready All-in-One met Wi-Fi- en cloud-connectiviteit
 • Wi-Fi, NFC, Ethernet en SD-kaart connectiviteitsopties

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.