Poll | Het Perfecte Plaatje

door Pieter Dhaeze op donderdag 15 december 2016

Maandag 12 december 2016 was de finale van ‘Het Perfecte Plaatje’, een televisie-programma van RTL 4 over fotografie met zeven bekende Nederlanders en gesponsord door Canon Nederland. Humberto Tan werd uitgeroepen tot winnaar van deze primeur op de Nederlandse televisie, waarop programma’s over fotografie helaas nog steeds een zeldzaamheid zijn.

hpp-finale-foto 

The day after
Met het aantal kijkers oplopend van 750.000 naar bijna 1 miljoen heeft ‘Het Perfecte Plaatje’ veel aandacht gekregen van het Nederlandse publiek en was daarmee populairder dan bijvoorbeeld RTL Late Night. Ook uit onze Twitter-poll is gebleken dat ook onze volgers het programma zeer konden waarderen (klik hier).

Wij zijn echter ook benieuwd wat het oordeel van de ‘EOSziner’ - de leergierige vrijetijdsfotograaf bij uitstek - is over ‘Het Perfecte Plaatje’. Doe mee aan onze poll hiernaast of laat je mening achter onder dit artikel.

Gemist
Heb je ‘Het Perfecte Plaatje’ gemist, dan kun je dat tegen betaling terugkijken (3,99 p/a, klik hier) of breng anders een bezoekje aan de expositie in het Museum Hilversum met de foto’s die gemaakt zijn door de zeven deelnemers (klik hier). Daar kun je tevens de uitzendingen gratis terugzien.

Conclusie
‘Het Perfecte Plaatje’ heeft ons aangenaam verrast. Vooral als entertainment, maar ook dat BN-ers maar gewone mensen zijn als je ze een fotocamera in handen geeft. Veel fotosituaties en -problemen waren voor de vrijetijdsfotograaf zeer herkenbaar, waarbij meer tips, instellingen en oplossingen welkom geweest waren. Genoeg reden voor een tweede seizoen.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.