Praktijkboek Natuurfotografie NXT LVL

door Persbericht BirdPix op donderdag 23 maart 2017

Er zijn fotografen die de mooiste foto’s maken op de meest lelijke plekken. Laat staan welke foto’s ze maken op de mooiste plekken. Hoe doen ze dit? Wat is hun ‘geheim’?

PB NF NXT LVL-klein

In het Praktijkboek Natuurfotografie NXT LVL (NeXT LeVeL) nemen ruim 15 schrijvende fotografen, waaronder natuurfotograaf Johan van de Watering, je mee in hun fotografisch proces. Hoe komen ze van een kansloze óf een kansrijke setting naar een topfoto? In de meer dan 70 artikelen schrijven ze over hun visie, de toegepaste techniek, gebruikte apparatuur, manier van kijken en hoe ze met vallen en opstaan tot de eindfoto zijn gekomen. De auteurs geven al hun succesformules prijs.  Elke discipline binnen de natuurfotografie komt uitgebreid aan bod: macro-, landschaps-, vogel-, dier-, nacht- en creatieve fotografie.
Praktischer dan dit kan een boek niet worden en inspirerender trouwens ook niet.

Auteurs
Meewerkende auteurs en fotografen zijn onder andere: Theo Bosboom, Marijn Heuts, Ernst Kremers, Johan van der Wielen, Bob Luijks, Roeselien Raimond, Paul van Hoof, Henri van Vliet, Arno ten Hoeve, Ron Poot en Johan van de Watering. Stuk voor stuk toppers in hun fotografie alsook in hun schrijven erover.

Gegevens
Titel                   : Praktijkboek Natuurfotografie NXT LVL
Ondertitel           : Til je fotografie naar een hoger niveau met 70 succesformules
Uitgave              : Hardcover, gebonden en genaaid, full-color
Formaat             : 230x230 mm
Aantal pagina's   : 180
ISBN                  :  978-90-79588-17-6
Verkoopprijs       :  € 27,90
Meer info            : klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.