Mijlpaal | 2000 abonnees op YouTube

door Pieter Dhaeze op vrijdag 07 april 2017

Vrijdag 7 april 2017 is voor de meeste mensen een dag als alle andere. De zon komt op en gaat weer onder. Het leven gaat zijn gang van alle dag. Toch is het voor EOSzine een kleine mijlpaal. Vandaag hebben we de 2000ste abonnee op ons YouTube-kanaal mogen verwelkomen. Ondanks de 'saaie', Nederlandstalige content hebben we sinds de start van ons kanaal in 2009 toch een groot aantal trouwe volgers weten te binden. Hiervoor natuurlijk onze oprechte dank en we hopen je nog lang te kunnen interesseren met educatieve clips over fotografie en beeldbewerking.

2k-abonnees-yt

Op dit moment kunnen deze 2000 volgers hun gading zoeken uit ruim 300 clips. In totaal hebben alle bezoekers sinds 2009 al meer dan 700.000 keer op een filmpje geklikt (en hopelijk uitgekeken), hebben we 1500 likes en 221 dislikes gehad, zijn 355 reacties geplaatst én beantwoord en staat de teller van de meestbekeken clip op ruim 60.000 (11 One-liners, klik hier).

Bovenstaande 'milestone' valt natuurlijk in het niet bij de statistieken van kanalen als PewDiePie of Vevo, maar we zijn er toch een klein beetje trots op, want artikelen publiceren is toch iets heel anders dan videoclips maken.

Nogmaals bedankt en we hopen je nog vaak terug te zien op het YouTube-kanaal van EOSzine.

Lees ook de blog van Pieter Dhaeze over de (on)eindigheid van het fenomeen YouTube: klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.