Fotowedstrijd | Eerlijk omschakelen

door Persbericht Milieudefensie op dinsdag 11 juli 2017

Hou je van fotograferen en heb je je hart op de groene plaats? Pak dan je camera en doe mee met onze fotowedstrijd over Eerlijk Omschakelen.

fotowedstrijd milieudefensie 2017

Wat verstaan we onder Eerlijk Omschakelen?
Klimaatverandering lijkt ver van ons bed maar het gaat ons allemaal aan: in ons werk, ons huis, ons eten en onze omgeving maken we keuzes die invloed hebben op het klimaat. Het stoppen van klimaatverandering is de grootste uitdaging van onze tijd. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we iedereen nodig: bedrijven én burgers, rijk én arm, woningbezitters én huurders.

Samen schakelen we eerlijk om naar een duurzame samenleving: met duurzame energie, gezond en eerlijk voedsel en schoon vervoer. Dat lukt alleen als we de stijgende kosten eerlijk delen en groene alternatieven bereikbaar maken voor iedereen.

Stuur je foto in!
Wij zijn benieuwd naar creatieve initiatieven en slimme uitvindingen die laten zien hoe eerlijk omschakelen er concreet uitziet bij jou in de buurt. Leg dat vast in een inspirerend beeld. We zien graag mensen op de foto dus zorg dat er minimaal een persoon te zien is.

Stuur je digitale foto voor 10 oktober 2017 naar service@milieudefensie.nl en vertel in maximaal 5 zinnen waar je foto over gaat. De winnaars krijgen voor eind augustus bericht.

1ste prijs:
Overnachting Biotel. Een overnachting met biologisch ontbijt voor twee personen in het Biotel op de biologische boerderij van de familie Arink in Lievelde. 

2de prijs:
Een lunch voor twee personen bij een biologisch en/of vegetarisch restaurant bij jou in de buurt.

3de prijs:
Een biologisch verwenpakket uit de winkel van Milieudefensie.

Kijk voor meer info en deelname op de site van Milieudefensie.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.