Praktijkboek Planten en tuinfotografie

door Pieter Dhaeze op maandag 02 oktober 2017

Om ‘mooie’ foto’s te kunnen maken, zoeken veel vrijetijdsfotografen het steeds vaker verder van huis. IJsland, Zuid-Afrika, het Verre Oosten. In elke uithoek van de wereld verdringen fotografen zich om allemaal datzelfde kiekje te maken.

eekhoorn_20150617_Wesepe_1ATH8343_EDIT_1200

Het is echter goed mogelijk om ook dichterbij prachtige foto’s te maken van meer alledaagse onderwerpen. Met een beetje inspiratie en creativiteit kom je dan met mooiere foto’s thuis dan de standaard olifant op safari.

Praktijkboek_tuinfotografie_cover_dubbel

Onder het motto ‘zoek het dichter bij huis’ zijn we daarom blij met de uitgave Praktijkboek Planten- en Tuinfotografie van PiXFACTORY, waarin de vrijetijdsfotograaf met mooie fotografie en heldere teksten wordt geprikkeld om eens in de tuin met de camera aan de slag te gaan. Als je even oplet, is daar veel moois te zien in de vorm van planten, insecten, vogels en kleine dieren. Met goed kijken, geduld en het juiste gereedschap maak je dan adembenemende foto’s slechts één stap van de achterdeur. Geen vermoeiende vliegreizen, geen hoge kosten, geen belasting van het milieu.

Uitsnede_1200

Het Praktijkboek Planten- en Tuinfotografie is dankzij zijn gestructureerde opbouw, heldere lay-out en duidelijk uitleg een volwaardig deel van de ondertussen uitgebreide reeks van Praktijkboeken van PiXFACTORY. Dus wil je dichterbij huis mooiere natuurfoto’s maken, dan is deze titel zeker de moeite waard.

DSC_0414_EDIT_1200

Kijk voor meer informatie en voor bestellen in de webshop van PiXFACTORY: klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.