Fotowedstrijd | Van Duuren 'MACRO'

door Pieter Dhaeze op dinsdag 03 oktober 2017

Met de fotowedstrijd van EOSzine dit voorjaar hebben we gezien dat er veel talent schuilt onder de vrijetijdsfotograaf. Een fotowedstrijd is dé kans om je mooiste werk te laten zien. Aarzel dan ook niet om mee te doen.

fotowedstrijd-vdm2017

Laatst maakten we je attent op de fotowedstrijd ‘Eerlijk omschakelen’ (klik hier), die nog loopt tot 10 oktober 2017 en vorige week is de fotowedstrijd van Van Duuren Media van start gegaan. Met je mooiste macrofoto kun je daarbij prachtige prijzen winnen, zoals een EOS 200D-kit beschikbaar gesteld door Canon Nederland en een aantal Xpozers van 75 bij 50 cm gesponsord door EOSzine.

Ook kinderen kunnen meedoen aan de fotowedstrijd van Van Duuren Media. Voor hen is het thema 'DIEREN'. Durf dus mee te doen met jouw leukste foto van je hond, kat, schildpad of andere favoriete dier.

Tot uiterlijk 15 november kun je insturen. Wij zeggen: DOEN!

Kijk voor meer informatie en insturen op: www.digitalefotografiewedstrijd.nl

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.