Masterclasses Tony Vingerhoets

door Pieter Dhaeze op woensdag 12 september 2018

Na een carrière als art director van zijn designbureau besloot hij een nieuwe uitdaging te zoeken en besloot zich in 2005 te vestigen als fotograaf in Beijing, de hoofdstad van China. Daar heeft hij ruim een decennium gewoond en gewerkt. Hij fotografeerde de veranderingen in China als gevolg van de enorme economische groei. China is nu 's-werelds grootste luxegoederenmarkt en de onvergelijkbare dynamiek is nergens zo zichtbaar als in de metropolen Beijing en Shanghai. Dit komt vooral tot uiting in iconische architectuur, spectaculaire stadsgezichten en modieuze mensen die Tony heeft gefotografeerd. Een overzicht van zijn werk kun je vinden op zijn website (klik hier).

TONYVINGERHOETS STOCK PHOTOGRAPHY_066

Terug in de Benelux, werkt Tony voor EOSzine (blogs), Canon Europe, Master Tours en ontwikkelde een unieke Canon TS-E tilt-shift Masterclass voor de Canon Experience Days. Tony’s fotografisch werk valt op door compositie, helderheid, detail, kleur en contrast. Het is niet alleen de manier waarop hij onderwerpen verbeeld, maar ook zijn herkenbare editingstijl en -techniek. Zijn werk kan uw producten en diensten onderscheiden van de concurrentie. Hij is een geboren en getogen ondernemer die weet dat de hoogste kwaliteit essentieel is voor het welslagen van een onderneming.

03_mini_ANTWERP ZAHA HADID_300717_175

Na het succes van specifieke masterclasses over TS-E tilt-shift lenzen van Canon gaat Tony binnenkort toepassing van deze lenzen intergreren in workshops en masterclasses voor architectuur, travel en stockfotografie, waarvan hieronder een overzicht.

• Stockfotografie  Foto De Vakman Uden 15 dec. 2018 Aanmelden
         

 

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.