Elf Fantasy Fair

door Pieter Dhaeze op donderdag 17 maart 2011

Wat is er leuker dan met je EOS op pad te gaan? Met je camera naar een bruisend evenement! En als je 16 en 17 april nog vrij hebt in je agenda, dan mag je de Elf Fantasy Fair als bezoeker én fotograaf eigenlijk niet missen.

In Haarzuilens (bij Utrecht) wordt in dat weekend in kasteel De Haar een groots en sprookjesachtige happening georganiseerd. Er is van alles te doen met shows, kunst, workshop, walking acts. Teveel om op te noemen, maar door de historische setting en prachtige kostuums en visagie is het een waar lustoord voor de bevlogen fotograaf. Klik hier voor meer informatie.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.