Lowland Photo festival 2018

door Persbericht op dinsdag 23 oktober 2018

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn vijfde editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie! Tijdens het weekend van 8 & 9 december strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de grootse natuur- en fotografiebeurs en van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden beklijvende natuurbeelden – onder meer de finalisten van onze Lowland Photo Contest.

Zaterdag 8 & zondag 9 december 2018 – Kinepolis Antwerpen

Indrukwekkend lezingenprogramma
De vijfde editie van het Lowland Photo Festival belooft weerom een weekend lang volop genieten van tientallen lezingen van de meest toonaangevende natuurfotografen uit België, Nederland en ver daarbuiten! Uiteraard komt ook tijdens deze editie natuurfotografie in al haar vormen aan bod: van macrofotografie tot luchtfotografie, van vogelfotografie tot wildlife... De fotografen die voor het voetlicht treden, zijn niet de minste; veelal gingen ze al aan de haal met prestigieuze prijzen in gerenommeerde natuurfotografiewedstrijden als de BBC Wildlife Photographer of the Year-competitie, GDT, Nordic Nature Photography, Nature’s Best, Oasis…

Lezers van EOSzine kunnen met korting het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival in Kinepolis Antwerpen bijwonen! Voor een dagticket betaal je 42 euro p.p. (i.p.v. 47 euro), voor een weekendticket 74 euro p.p. (i.p.v. 84 euro). Tickets bestellen kan via landschapvzw.com/product-categorie/tickets/.
Om van de korting gebruik te maken, selecteer je bij jouw bestelling de optie 'Ja, ik ben lid' en noteer je op het einde van de bestelprocedure 'EOSzine' in het opmerkingenveld. Kijk voor meer informatie over het lezingenprogramma, de bereikbaarheid van Kinepolis en de entreeprijzen op landschapvzw.be/lowland.

Lowland Photo Festival 2018_campagnebeeld

In de luxueuze bioscoopzaal met knusse zetels is het niet alleen heerlijk wegdromen bij hun verbluffende reisverhalen, onze topsprekers doen je eveneens een heleboel fotografietips aan de hand waarmee je meteen zelf aan de slag kan. De exclusieve laserprojector van Kinepolis – waarvan er maar drie zijn in heel Europa – en een reusachtig bioscoopscherm van 23 meter breed en 10 meter hoog maken de beleving nog indrukwekkender.

Op het programma Jowan Iven (NL), Martin Steenhaut (BE), Mark Oomens (NL), Bart Heirweg (BE) & Jeffrey Van Daele (BE), Jeroen Stel (NL), Simon Vandepitte (BE) versus Rick van der Kraats (NL), Johan Lolos (BE), Michel d’Oultremont (BE), Joris van Alphen (NL), Stéphanie & David Allemand (FR), Marc Steichen (LU), Thierry Vezon (FR), Hannes Lochner (SA), Alex Mustard (GB), Audun Rikardsen (NO)...

Een dagticket voor het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden. Dit ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de bioscoopzaal, je kan ook gratis deelnemen aan de middagseminars op de dag waarvoor je over een ticket beschikt én gratis een bezoek brengen aan de natuur- en fotografiebeurs.

Grootse fotografiebeurs
Nog een uitstekende reden om op 8 en 9 december af te zakken naar Kinepolis Antwerpen is ongetwijfeld de ruime fotografiebeurs! Struinend over de beursvloer tref je er niet alleen alle grote fotografie- en optiekmerken, ook fotografiewinkels en natuurreisbureaus geven graag tekst en uitleg. Van exclusieve telelens tot handig accessoire, van drijfhut tot schuilhut, van weekendje Hoge Venen tot weekje Lofoten, van workshop macrofotografie tot onlinecursus Lightroom: je vindt het allemaal op onze beurs! Bovendien maken de boeiende materiaaldemo’s een bezoekje aan de beurs extra aantrekkelijk!
De toegang tot de beurs kost 2 euro per persoon. Wie over een dag- of weekendticket voor het lezingenprogramma beschikt, brengt gratis een bezoek aan de beurs. 

Praktisch informatie
• Lowland Photo Festival
• Zaterdag 8 & zondag 9 december 2018
• Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen (Google Maps)
Je vindt Kinepolis vlakbij uitrit 1 (Merksem) op de Antwerpse Ring. Er is een ruime parking met meer dan 2 000 gratis parkeerplaatsen. Tram en bus stoppen aan de overkant en brengen je in een kwartier van het treinstation Antwerpen-Centraal naar Kinepolis. Alle info omtrent bereikbaarheid kan je rustig nalezen op onze website

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.