Nature Talks 2018

door Persbericht op woensdag 24 oktober 2018

Wil je je een dag of zelfs een héél weekend volledig onderdompelen in de wereld die natuurfotografie heet? Je laten inspireren door meer dan 45 top fotografen uit binnen- en buitenland? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag leren? Wil je op de hoogte worden gebracht over de nieuwste ontwikkelingen en snufjes op het gebied van fotografie?

AS- banner 740 x 740 NT 2018

Dan is het jaarlijks terugkerende en zeer populaire top natuurfotografie event Nature Talks Photo Festival dat je beslist niet mag missen! Na het doorslaand succes van afgelopen jaren organiseert Nature Talks op 10 en 11 november de 3de editie van Nature Talks Photo Festival. Naast een scala aan topfotografen biedt Nature Talks tevens een uitgebreid educatief basisprogramma met lezingen van NL fotografen, filmprogramma's, portfolio reviews, een fotobeurs van meer dan 2.000m2, productdemonstraties, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year, een fotografencafé, een fotografen diner, workshops en masterclasses. Een bomvol programma voor een dagje of weekend uit. Wil je inhoudelijk meer over het programma weten, kijk dan op: https://www.naturetalks.nl/.

Kortingscode
Lezers van EOSzine krijgen met de code
EOS_TALKS2018 een korting van 10% op het festival en de masterclasses. Deze code geldt ook voor fotoworkshops die Nature Talks buiten het festival om aanbiedt met topfotografen.

Het festival met meer dan 50 lezingen bestaat uit een hoofdprogramma waar internationale- en nationale top natuurfotografen hun beelden presenteren. Meer dan 45 fotografen vertellen wat er zoal bij komt kijken om tot prachtige beelden te komen met tips en tricks. Laat je inspireren door o.a. Theo Bosboom (NL), Andy Rouse (UK), Leon Baas (NL, Peter Cairns (UK), Mario Suarez Porras (SP), Judith Borremans (NL), Staffan Widstrand (SE), Adrian Steirn (AUS), Sven Zacek (EST), Heike Odermatt (DE/NL), Erik Joosten (NL), Loes Belovics (NL) en nog veel meer

Voor het actieve en bruisende Nature Talks Photo Festival kan je tickets krijgen voor een hoofd- en basisprogramma. Met beide tickets kan je je één dag of een heel weekend vermaken. Stel jouw persoonlijke programma samen en kies snel een bijpassende ticket! Kijk voor meer informatie: https://www.naturetalks.nl/uitleg-hoofd-basisprogramma/

Geen interesse of tijd voor lezingen of films, maar wel een fotografieliefhebber? Bezoek dan alleen de fotobeurs voor €3,00 incl. gratis A4 fotoprint en profiteer van de beursaanbiedingen, ontdek de nieuwste camera's en snufjes of bezoek de foto-expositie van Nature Photographer of the Year. Kortom genoeg te beleven voor de fotografieliefhebber.

Locatie
Congres Centrum Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
Google Maps: klik hier

Tijdschema
Er gebeurt za. 10 en zo. 11 november 2018 veel op Nature Talks. Heel veel. Dus kijk goed op welke tijden je wat kunt volgen.
Overzicht: klik hier

Sprekers
Op Nature Talks geven dit jaar 50 sprekers acte de présence.
Overzicht: klik hier

Masterclasses
Er zijn diverse masterclasses, waaronder het maken en uitgeven van een fotoboek door Keith Wilson. Hij heeft meerdere succesvolle boeken en magazines achter zijn naam staan.
Maar zo kan je ook een masterclass volgen bij Theo Bosboom één van de winnaars van Wildlife Photographer of The Year.
Overzicht: klik hier

Fotobeurs
Voor mensen die geen interesse of tijd hebben voor alle lezingen is er de Fotobeurs. Hier staan diverse standhouders met mooie beursaanbiedingen. Daarnaast geven ze ook productdemo's.
Overzicht: klik hier

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.