Updates firmware EOS 7D en DPP

door Pieter Dhaeze op woensdag 27 april 2011

Update firmware EOS 7D
De firmware van de EOS 7D is aangepast en vanaf 26/04/2011 beschikbaar als versie 1.2.5. De update heeft vooral betrekking op heel specifieke problemen met bepaalde CF-geheugenkaartjes. Ook foutmeldingen met beeldstabilisatie met zeldzame combinaties van lenzen en custom setting in de camera zijn opgelost. Tenslote is de lees/schrijf-snelheid met UMDA 7 geheugenkaartjes verbeterd. De aanpassingen zijn dus niet schokkend en waarschijnlijk geen aanleiding de firmware te updaten.

Update DPP
Digital Photo Professional (DPP), de RAW-converter van Canon, is geupdate voor de nieuwste EOS-modellen, zijnde de EOS 600D en EOS 1100D, en tevens zijn de opties voor automatische lenscorrecties verbeterd. Dat laatste is voor fervente gebruikers zeker interessant. De nieuwste versie is nu 3.10.1. Klik op afbeelding voor Windows-versie. Klik hier voor Mac.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.