Expositie Prof. mr. van Vollenhoven

door Pieter Dhaeze op donderdag 21 juli 2011

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven is een bevlogen EOS-fotograaf. Hij heeft de Veluwe als achtertuin en natuur en vogels zijn dan ook zijn favoriete onderwerpen.

Zijn werk was tot op heden op kleine schaal te zien in zijn eigen fotoboek uitgegeven door het Fonds Slachtofferhulp en als portfolio in het boek BB Fotograferen met een spiegelreflexcamera van Pieter Dhaeze. Tot 25 september 2011 heeft hij zijn werk nu ook opengesteld voor het grote publiek met dertien werken die tentoongesteld worden in museum Jan van der Togt in Amstelveen.

Deze expositie valt samen met die van Janneke Brinkman-Salentijn, een gerenommeerd botanisch schilderes. Beide hebben een persoonlijke visie op de natuur en gebruiken hun eigen gereedschap (camera of penseel) om dat vorm te geven. Samen met andere bezienswaardigheden in museum Jan van der Togt zijn deze twee exposities zeker de moeite waard voor een gezellig dagje Amstelveen.

Zowel RTL Boulevard als SBS Shownieuws hebben aandacht besteed aan de opening op 19 juli j.l. Klik op de linkjes voor een korte video-impressie.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Auto ISO

Gebruik jij Auto ISO?

Lees jij onze blogs?

In de sectie Blogs kun je elke maand inspirerende en prikkelende blogs lezen. We ontvangen echter maar weinig reacties en vragen ons af waarom.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.