Fotowedstrijd VDM

door Pieter Dhaeze op woensdag 26 oktober 2011

Ook dit jaar organiseert uitgeverij Van Duuren Media weer een leuke fotowedstrijd met veel mooie prijzen. Aarzel niet en DOE MEE!

Stuur nu je mooiste, leukste of grappigste foto in van elk willekeurig onderwerp en maak kans op een van de vele mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsors. Een deskundige jury bestaande uit enkele van onze auteurs en fotografie-experts zal de beste foto's selecteren.

NIEUW! Ook voor kids!
Nieuw zijn de aparte thema's en prijzen voor kinderen t/m 16 jaar! Stuur je leukste foto's in, en maak kans op een coole prijs, zoals de Canon Powershot A1200. Categorieën waarin je kunt deelnemen zijn vakantie, huisdieren en portretten.

Inzendingen dienen uiterlijk 15 december 2011 bij Van Duuren Media binnen te zijn.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.