Canon Cinema EOS

door Pieter Dhaeze op vrijdag 04 november 2011

De Canon EOS 5D markII (2008) is niet alleen een fantastische fotocamera, maar heeft ook de video- en filmwereld de kwaliteit en voordelen gegeven van een HDSLR. Na drie jaar heeft hij een CINEMA-opvolger: de EOS C300.

Op 3 november jl. heeft Canon in Hollywood een nieuwe EOS geïntroduceerd. Geen fotocamera deze keer, maar een volbloed filmcamera met cinema-pro-specificaties en de onvolprezen volbeeld EOS CMOS-sensor met 8,4 Mp voor 4k output. Tevens zijn diverse videolenzen aan deze nieuwe tak van EOS toegevoegd, zodat elke regisseur in Hollywood zijn films kan schieten met deze nieuwe cinematische gereedschappen.

Lees er alles over op de speciale website: http://www.canoncinemaeos.com/

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.