Lowland Photo Contest 2019

door Persbericht op woensdag 25 september 2019

• Lowland Photographer of the Year
Het is zover! Nog tot en met 31 oktober 2019 kan je jouw kans wagen tijdens de vijfde editie van de Lowland Photo Contest, de meest prestigieuze natuurfotowedstrijd van de Lage Landen!

LowlandContest2019_cover NL-visual-klein

De wedstrijd focust op natuur van bij ons: landschappen van België en Nederland en soorten die hier voorkomen. Stuur jouw beste beelden in! Misschien geniet je wel van een eervolle vermelding of word je categoriewinnaar. De overall winnaar mag zich Lowland Photographer of the Year noemen.

Jury Lowland Photo Contest 2019
- Martin Steenhaut (BE) voorzitter
- Martin van Lokven (NL)
- Jürgen de Witte (BE)
- Bart Siebelink (NL)
- Ann Coppens (BE)
- Michel d'Oultremont (BE)
- David Peskens (NL)
- Glenn Vermeersch (BE)

Zolang de wedstrijd loopt, kan je beelden toevoegen of vervangen. Op 31 oktober om 23u59 sluiten we af en wordt jouw inzending definitief. Nadien gaat de jury aan de slag. Er zal opnieuw ruim 25.000 euro aan prijzen verdeeld worden, dit keer in 12 verschillende categorieën.

• Themacategorie 2019
Te ontdekken: de themacategorie van deze editie is 'De Wereld'.
Je leest het goed: bijzondere buitenlandse landschappen, vogels, planten of beestjes...
Voor één keer kan het allemaal!
Er is één 'maar': de winnaar van de categorie 'De Wereld' wint weliswaar een aantrekkelijke categorieprijs ter waarde van 1000 euro, maar zal niet deelnemen aan de verkiezing van de Lowland Photographer of the Year 2019. Daarvoor moet je meedoen in één van de 11 andere categorieën.

• En de winnaar is…
De finalisten worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking
op zaterdagmiddag 7 december tijdens het Lowland Photo Festival in Kinepolis. Een weekend lang kan je er eveneens de expositie met de beelden van alle finalisten bewonderen.

Doe je mee? Top! Stuur dan je foto in via www.lowlandcontest.com

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.