Het Perfecte Plaatje #04

door Persbericht RTL4 op maandag 14 oktober 2019

In het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje proberen 8 Bekende Nederlanders de shine te pakken met hun allermooiste foto's:
• schrijfster en voormalig topmodel Daphne Deckers
• presentator Kees Tol
• de bekendste weervrouw van Nederland Helga van Leur
• cabaretier Steven Brunswijk
• presentatrice Froukje de Both
• drummer van Di-rect Jamie Westland
• tv-personality Christina Curry
• theatericoon Johnny Kraaijkamp jr.

HPP4-socmed

Wie mag zich na Humberto Tan, Estelle Cruijff en Patty Brard de beste fotograaf ÉN de winnaar van 2019 noemen? Onder leiding van Tijl Beckand duiken de hobby-fotografen in de wereld van fashion-fotografie, maken ze een unieke Rembrandt-selfie, leggen ze het publiek van de Toppers vast, fotograferen ze dieren van onderen, gaan ze mee met de elitetroepen van de Koninklijke Marechaussee en worden ze uitgedaagd bij de jaarlijks terugkerende naaktshoot.

De foto’s worden beoordeeld door de inmiddels welbekende vakjury, bestaande uit celebrityfotograaf William Rutten en documentaire fotograaf en winnaar van de Zilveren Camera, Cynthia Boll. Iedere week worden William en Cynthia bijgestaan door wisselende gastjuryleden die de deelnemers helpen met nuttige tips and tricks. De winnaar van seizoen 4 wint een fotoreportage in National Geographic Magazine.
Zoals elk jaar wordt Het Perfecte Plaatje mede mogelijk gemaakt dankzij Canon en Kamera Express.

Persbericht RTL4

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.