Einde Irista

door Persbericht Canon NL op dinsdag 29 oktober 2019

Amstelveen, 29 oktober 2019 – Canon EMEA heeft vandaag aangekondigd dat de onderneming haar Irista cloud-fotoservice op 31 januari 2020 zal beëindigen.
Canon EMEA zal zich niet langer op de opslag van beeldmateriaal in de cloud richten, maar op investeringen in imaging-technologie en connected services die zich dichter bij haar camera’s bevinden, zoals Canon image Gateway en Canon Camera Connect.
 
Deze stap stelt Canon EMEA in staat om samen te werken met experts op het gebied van services voor eindgebruikers. Canon biedt Irista-gebruikers twee maanden gratis lidmaatschap van Adobe Lightroom (1 TB) aan waar zij vanaf elke locatie gemakkelijk foto’s kunnen bewerken, rangschikken, opslaan en delen.
 
Irista-gebruikers wordt verzocht om, nog voordat de service wordt beëindigd, hun beeldmateriaal geplaatst op Irista te downloaden. Het downloaden van het beeldmateriaal gaat eenvoudig en de instructies daarvoor zijn duidelijk beschreven op de Irista website. Zodra deze dienst op 31 januari 2020 is beëindigd, worden alle gegevens van Irista-gebruikers verwijderd.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.