24p-modus update

door Persbericht Canon NL op woensdag 06 november 2019

Naar aanleiding van de feedback van gebruikers met betrekking tot de onlangs geïntroduceerde EOS- en PowerShot-modellen, kondigt Canon Europe een reeks (toekomstige) firmware-updates aan met een 24p-modus (23,98 fps) voor video-opnamen.

Na downloaden, stellen de gratis firmware-updates gebruikers in staat om met de geselecteerde modellen 24p (23,98 fps) videobeelden vast te leggen met Full HD- en 4K-resoluties. De eerste Canon-modellen die profiteren van de nieuwe 24p (23,98 fps) firmware zijn de onlangs geïntroduceerde EOS 90D en de EOS RP. De firmware-update is vanaf nu beschikbaar voor deze modellen. De Canon PowerShot G7X Mark III en G5X Mark II zullen eind december volgen en de update voor de EOS M6 Mark II is in 2020 beschikbaar.

Deze aankondiging komt na de recente beschikbaarheid van de nieuwe firmwareversie 1.3 voor de EOS RP en 1.4 voor de EOS R, die de AF-prestaties van beide systeemcamera’s op het gebied van oog- en onderwerpdetectie nog verder optimaliseren. Door te luisteren naar de feedback van gebruikers streeft Canon naar het aanbieden van een gevarieerd en compleet assortiment camera’s dat tegemoetkomt aan alle wensen en interesses.

Ga voor meer informatie naar https://www.canon.nl/support/.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.