Locaties algemeen

door Pieter Dhaeze op donderdag 01 november 2012

In je directe omgeving kun je heel mooie foto's maken. Maar soms kan een nieuwe locatie de inspiratie prikkelen of andere onderwerpen bieden.

Op de website doen we daarom in het menu LOCATIES sinds deze zomer verslag van fotogenieke plaatsen waar we zelf geweest zijn, maar zullen deze in de toekomst aanvullen met jouw reisverhalen en -foto's.
De artikelen geven informatie over waar de locaties zijn, hoe je er komt en kunt verblijven, wat het beste jaargetijde is en wat de bijzonderheden zijn voor de fotograaf. Klik hier voor een overzicht van de actuele locatie-artikelen.
En heb je zelf dus goede ervaringen met een locatie in binnen- of buitenland, aarzel dan niet om contact op te nemen: info@eoszine.nl

 

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.