City News Roosendaal

door Pieter Dhaeze op donderdag 01 november 2012

Aandacht in de landelijke media is voor EOSzine niet weggelegd. Dankzij een presentatie in het programma City News over Roosendaal - onze thuisbasis - hebben we toch twee minuutjes zendtijd kunnen bemachtigen op RTL 4.

Hoewel we vanuit de locatie Roosendaal de website onderhouden en het magazine maken, strekt ons lezerspubliek zich uit over het gehele Nederlandse taalgebied. Het is dan ook een unieke kans om EOSzine op een landelijke zender aan de Nederlandse kijkers - en fotografen - voor te kunnen stellen.

De uitzending van City News: Hallo Roosendaal is gepland op donderdag 1 november om 16.35u op RTL4 voor Dr. Phil. De herhaling is op zaterdagmiddag 3 november om 14.55u. Mocht je beide uitzendingen gemist hebben en wil je toch zien wat EOSzine te vertellen heeft, klik dan hier voor de online versie. EOSzine is het eerste item.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.