Portfolio website

door Pieter Dhaeze op donderdag 21 februari 2013

EOSzine is groot promotor van het motto 'SHOW YOUR PICTURES'. Dat kan in print, maar natuurlijk ook via internet. Wij onderzoeken of er interesse is voor een persoonlijke portfolio website en nodigen onze lezers uit ons daarbij te helpen met het beantwoorden van onderstaande vragen.

Toelichting
Voortkomend uit een vraag van enkele deelnemers aan de workshop 'Maak iets moois van je foto's' zijn we op zoek gegaan naar een dienst waarmee je als vrijetijdsfotograaf eenvoudig een eigen website voor je portfolio (max. 200 foto's) kunt opzetten, personaliseren en onderhouden. We konden niet zo snel iets vinden wat we aansprekend vonden en de vraag is nu of we zelf zo'n dienst moeten gaan aanbieden. Maar daar hebben we dan wel jouw hulp én mening bij nodig om het dan ook meteen goed te doen. Je zou ons enorm van dienst zijn door vijf korte vragen te beantwoorden.

En als jij ergens wél een mooi voorbeeld hebt gezien of een bijzondere functionaliteit, aarzel dan niet om dit ons te laten weten: info@eoszine.nl

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.