Camera Stuff Review

door Pieter Dhaeze op zaterdag 02 maart 2013

Op EOSzine bespreken we regelmatig de nieuwste Canon-producten en relevante accessoires voor de enthousiaste EOS-fotograaf. Maar er zijn natuurlijk veel meer nuttige en interessante reviews op internet te vinden. Ken jij Camera Stuff Review?

'Meten=weten'
Hoewel we op EOSzine producten beoordelen en vergelijken op basis van 'meetbare parameters' - waarbij onze eigen TestCase een hoofdrol speelt - zijn het vooral onze praktische ervaringen en persoonlijke indrukken van een product die de kern vormen van een review.
Wil je echter meer 'wetenschappelijke' productreviews en stel je belang aan 'meten=weten', bezoek dan eens Camera Stuff Review. Deze oer-Nederlandse website gebruikt Imatests om de kwaliteiten en prestaties van camera's en lenzen objectief in kaart te brengen. Ze heeft de ambitie om op deze manier hoogwaardige testresultaten af te leveren en is daarmee hard op weg de Nederlandse dpReview te worden.

Wij bevelen CameraStuffReview.nl daarom van harte aan. Ga zelf eens een kijkje nemen en laat je verrassen.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.