Canon Leasing

door Pieter Dhaeze op maandag 04 januari 2021

Is jouw kit toe aan een upgrade? Maak kennis met Canon leasing (klik hier) en ga direct aan de slag met de nieuwste Canon-apparatuur.

Canon-leasing

Hoe werkt het?
• Stap 1
Maak een keuze uit productselectie van geselecteerde professionele (video) camera, lenzen en printers (klik hier).

• Stap 2
Selecteer de juiste leaseperiode, je hebt de keuze tussen 24 of 36 maanden. Voorbeeld: Investeringswaarde van € 3.600,- over een periode van 36 maanden betekent € 100,- per maand.

• Stap 3
Neem contact op met een deelnemende Canon Pro Dealer (klik hier) om de lease aanvraag in te dienen. Indien je besluit de apparatuur te houden na afloop van de leaseperiode, dien je 5% van de oorspronkelijke investeringswaarde te betalen.

Rekenvoorbeeld
Nadat je dus 36 maanden € 100,- p/m hebt betaald (= € 3.600,-, zijnde 0% rente), kun je de apparatuur aanschaffen voor 5% extra over € 3.600,-, zijnde € 180,-. Je kunt dus al drie jaar (!) met de beste apparatuur werken (en geld verdienen) en hoeft aan het eind slechts € 180,- (!) bij te betalen om eigenaar te worden van de apparatuur.

Voor wie?
Door onderstaande vragen te beantwoorden weet je snel of je in aanmerking komt voor het 0% leasing programma van Canon en BNP Paribas.
1. Heb je een onderneming?
2. Heb je een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel?
3. Bestaat je onderneming langer dan 1 jaar?

Als je alle vragen met JA kunt beantwoorden, dan kom je in aanmerking voor het 0% leasing programma van Canon en BNP Paribas. Je hoeft dus doorgaans geen cijfers of aanvullende informatie van je onderneming te rapporteren.

Actie
Waarom blijven dromen van het uitbreiden van je kit ? Canon biedt je extra steun nu je die nodig hebt! Sluit tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021 een leasing contract af voor één of meer van de deelnemende producten bij een Canon Pro Partner (klik hier) en begin pas met betalen over maximaal 6 maanden.

Kijk hier voor de lijst van deelnemende producten.
Zoek hier naar een Canon Pro Partner bij jou in de buurt.

* Het leasing programma en de producten hierbinnen aangekocht, kunt u niet combineren met andere promoties.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.