Blogs op EOSzine

door Pieter Dhaeze op dinsdag 02 april 2013

Soms is er meer te vertellen over fotografie dan reviews en workshops. De beleving van fotografen of de bespiegelingen van de redactie lees je daarom in onze blogs.

Wil je geïnspireerd worden en leren van 'de meester', dan zijn de foto's en de ervaringen van topfotografen Bas Meelker en Johan van de Watering ongekend interessant.
Zij weten hun publiek steeds weer te verrassen met 'beelden uit de buurt'. Bij Bas zijn dat foto's van het Nederlandse landschap en Johan maakt van elk plantje of insect een kunstzinnige close-up of macro. Bas en Johan bewijzen keer op keer dat mooie fotografie ook binnen Nederland heel goed mogelijk is.

Heb je zin om eens anders over fotografie te denken of discussiëren, laat je dan eens 'verrassen' door de bespiegelingen en mijmeringen van Pieter Dhaeze, techneut en fotografie-auteur.

   
Bas Meelker
Landschap
Johan van de Watering
Macro natuur
 Pieter Dhaeze
Fotografie bespiegelingen

Wil je als lezer bijzondere of leerzame fotosessies delen met andere lezers of heb je een interessante 'hersenspinsel', laat het ons dan weten en wie weet word jij dan voor die ene keer onze gastblogger. Meld je hier aan.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.