Enquête | EOSzine op YouTube

door Pieter Dhaeze op woensdag 17 februari 2021

In toenemende mate ondersteunen we artikelen op EOSzine NL met korte videoclips op YouTube. In geval van Lightroom en Photoshop publiceren we zelfs alleen een videotutorial onder het motto ‘één filmpje zegt soms meer dan duizend woorden’.

banner-eoszine-youtube

Waarschijnlijk zet deze trend zich de volgende jaren door. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening over het YouTube-kanaal van EOSzine. Bekijk je het EOSzine video-aanbod in de artikelen wel eens of ben je geabonneerd op ons Youtube kanaal, dan nodigen we je van harte uit om (anoniem) deel te nemen aan deze vragenlijst. Het doel is om zoveel mogelijk ‘aanbod en vraag’ op elkaar aan te laten sluiten. Beantwoord je de eerste twee vragen met Nooit, dan kun je deze enquête aan je voorbij laten gaan om misschien toch eens een kijkje te nemen bij EOSzine op YouTube (klik hier). Onder de deelnemers verloten we een Xpozer van 75 x 50 cm (klik hier).

Onder de deelnemers verloten we een foto op Xpozer (75 x 50 cm) van Xpozer (website). Omdat de enquête echter anoniem is, moet je je voor deze verloting dan wel apart aanmelden via het linkje in de bedanktpagina, die je te zien krijgt (duurt even) na het versturen van de enquête. We kunnen dan geen verband leggen tussen de antwoorden in een enquête en de betreffende inzender.

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf ons volgen!

Pieter Dhaeze

* verplichte vragen

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.