Trusted Brands 2013

door Persbericht Canon op maandag 22 juli 2013

LONDEN, 15 juli 2013 – Canon, wereldwijd marktleider in imaging solutions, heeft voor het dertiende jaar op rij haar positie als Europa’s meest vertrouwde cameramerk behouden. Dit blijkt uit het jaarlijkse Reader’s Digest onderzoek onder consumenten uit 12 Europese landen. Canon komt als ‘most trusted’ cameramerk in 10 van de 12 deelnemende landen naar voren.

“Wij zijn trots dat het onderzoek onze betrokkenheid weerspiegelt om hoogwaardige producten te maken, die aansluiten bij de veranderende behoeften en interesses van onze klanten,” zegt James Leipnik, Chief of Communication bij Canon EMEA. “Met onze technologieën streven wij ernaar mensen te stimuleren en te inspireren om hun volgende stap in imaging te zetten en moedigen we hen aan om net zo gepassioneerd over de kracht van het beeld te zijn als wijzelf.”

Het onderzoek van Reader’s Digest is één van de grootste onderzoeken in Europa en omvatte meer dan 18.000 mensen in 12 landen. De deelnemers aan dit onderzoek beoordeelden merken naar kwaliteit, gebruiksmogelijkheden, imago en de mate waarin de merken de behoeften van gebruikers begrijpen. De vragen maakten het ook mogelijk het vertrouwen te meten dat consumenten hebben in de beweringen van de ondernemingen in advertenties en de houding van de merken ten opzichte van het milieu.

De 10 landen waar Canon werd gekozen als ‘most trusted’ cameramerk, zijn België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Nederland, Portugal, Rusland, Slovenië, Tsjechië en Zwitserland.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.