Nieuwe printers 2014

door Persbericht Canon NL op woensdag 22 januari 2014

Canon breidt haar assortiment PIXMA- printers en All-in-One’s uit met vijf nieuwe modellen – PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 en iP2850. De modellen vullen Canon's assortiment voor thuis en op kantoor aan en introduceren bovendien twee nieuwe A3+ printers voor iedereen die meer wil. Canon's PIXMA-printers zijn stijlvol en gebruikersvriendelijk, en zijn ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar meerdere printopties, waaronder prints met de kwaliteit van een fotolab en zakelijke documenten.

PIXMA iP8750
Het nieuwe model in het assortiment, de PIXMA iP8750, is ideaal voor de fotoliefhebber die thuis zelf verbluffende foto's wil printen. Met zijn 6-kleureninktsysteem, inclusief een afzonderlijke grijze inkt, produceert de iP8750 kleurenfoto's van bijzonder hoge kwaliteit en zwart-witfoto's met vloeiende overgangen. De inktdruppels van slechts 1 pl en een resolutie van maximaal 9600 dpi maken zelfs de kleinste details haarscherp zichtbaar. De iP8750 print A3+ foto's en documenten zonder witrand en print met een hoge ISO ESAT-snelheid van 14,5 ppm in zwart-wit, 10,4 ppm in kleur en produceert een A3-foto in ongeveer twee minuten.

Met Wi-Fi, Google Cloud Print en ondersteuning van Apple AirPrint™ biedt de PIXMA iP8750 diverse connectiviteitsfuncties die het printen vanaf tal van apparaten gemakkelijker maken. Door de Canon PIXMA Printing Solutions-app te downloaden kunnen gebruikers foto's bovendien op diverse formaten en diverse papiersoorten printen, direct vanaf een smartphone of tablet. Daarnaast biedt de iP8750 ook de functie Direct Disc Printing, met diverse templates voor etiketten voor discs.

PIXMA iX6850
Als vervanger van de huidige iX6550 is de PIXMA iX6850 ideaal voor het printen van grote spreadsheets, posters en foto's. Het is bovendien een zeer krachtige A3+ printer. Met Ethernet en Wi-Fi biedt de iX6850 zowel thuis als op kantoor een ideale connectiviteit. Daarnaast is de printer compatibel met Canon’s PIXMA Printing Solutions-app, Google Cloud Print en Apple AirPrint™. Zo kunnen gebruikers met een kantoor aan huis gemakkelijk printen vanaf smartapparatuur, zoals tablets en smartphones.

De iX6850 verwerkt grote printvolumes met gemak en produceert documenten van buitengewoon hoge kwaliteit met heldere kleuren en een fraaie kwaliteit als van een fotolab. Dit is te danken aan de vijf inktkleuren inclusief zowel pigmentzwart als dye- kleureninkten. De iX6850 print documenten razendsnel met ISO ESAT-snelheden van 14,5 ppm voor zwart-wit en 10,4 ppm voor A4-documenten in kleur. Met behulp van Canon's Solutions Templates-software kunnen gebruikers bovendien gemakkelijk posters en zakelijke documenten maken. De optionele PGBK zwarte XXL-cartridge stelt de gebruikers van de  iX6850 in staat om tot circa 1.000 pagina's1 te printen. Hierdoor stijgt de productiviteit en hoeven inktcartridges minder vaak te worden vervangen.

PIXMA MX475 en PIXMA MX535
Met hun hoge productiviteit en geavanceerde software voor het kantoor aan huis bieden de nieuwe PIXMA MX475 en MX535 All-in-One's print-, kopieer-, scan- en faxfuncties. Dankzij een krachtige ADF (Automatic Document Feeder) voor 30 vel kopiëren en scannen de nieuwe modellen meerdere pagina's en verhogen zij de efficiëntie nog meer. De MX535 kan bovendien dubbelzijdig printen en bespaart daardoor papier.

Met hun diverse connectiviteitsopties, waaronder Canon’s PIXMA Printing Solutions- app, Google Cloud Print en ondersteuning van Apple AirPrint™, stellen de printers gebruikers in staat om wireless te printen vanaf een tablet of smartphone, zowel thuis als onderweg. De MX535 biedt bovendien toegang tot Canon’s PIXMA Cloud Link zodat gebruikers met hun smartphone of tablet foto's en documenten vanuit cloudservices zoals Evernote™ en Dropbox™ kunnen printen. Met de Access Point Mode van de MX475 en MX535 kunnen gebruikers wireless printen zonder op een Wi-Fi-netwerk  aangesloten te hoeven zijn.

Deze nieuwe modellen voegen zich bij Canon’s bredere assortiment kleine zakelijke printers, waaronder de Canon laser i-SENSYS-printers.

PIXMA iP2850
Voor de thuisgebruiker introduceert Canon een efficiënte printer, de PIXMA iP2850, die de huidige iP2700 vervangt. De nieuwe printer is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Hij heeft een slank en compact design, waardoor de printer ideaal is voor de ruimtebewuste thuisgebruiker of student die op zoek is naar een apparaat dat op een klein bureau past. Dankzij Canon’s FINE-cartridgetechnologie, die zwarte pigmentinkt combineert met dye-inkten, produceert de iP2850 documenten met hoge kwaliteit, scherpe tekst en foto's van hoge kwaliteit die er natuurlijk uitzien.

Met de iP2850 besparen thuisgebruikers stroom via de Auto Power Off-functie. Deze functie schakelt de printer na een vooraf ingestelde tijd automatisch uit. De functie Auto Power On schakelt de printer handig en automatisch in zodra de gebruiker het printen start. De Quiet Mode zorgt ervoor dat de printer bijna fluisterstil print.

Kosteneffectief printen met hoge kwaliteit
Alle vijf nieuwe PIXMA-printers zijn geschikt voor XL-cartridges die groter en kosteneffectiever zijn dan standaardcartridges. Zo kunnen gebruiker meer printen voor minder. De iX6850 heeft bovendien een optionele XXL-cartridge met zwarte pigmentinkt waarmee gebruikers tot 1,000 A4-pagina's kunnen printen zonder de inktcartridge te vervangen2. Vergeleken met standaardcartridges besparen3 XL- en XXL- cartridges per pagina tussen 30 - 50 procent aan kosten.

Creativiteit met één druk op een knop
Alle nieuwe PIXMA-printers worden geleverd met Canon’s toonaangevende softwarepakket My Image Garden. Dit alles-in-een platform combineert alle Canon PIXMA-software in één gebruiksvriendelijke interface waarmee de gebruiker moeiteloos kan omschakelen tussen print- en scanfuncties.

Belangrijkste kenmerken PIXMA iP2850:
• Compacte printer
• Optionele XL-cartridges
• Auto Power On/Off
• Quiet Mode
• My Image Garden
Meer info: klik hier.

Belangrijkste kenmerken PIXMA MX475:
• Printen, kopiëren, scannen, faxen
• Wireless
• ADF voor 30 vel
• Mobiel printen en scannen
• Optionele XL-cartridges
• Ondersteuning van Google Cloud Print en Apple AirPrint™
Meer info: klik hier.

Belangrijkste kenmerken PIXMA MX535:
• Printen, kopiëren, scannen, faxen, cloud
• Wireless
• ADF voor 30 vel
• Dubbelzijdig printen
• Optionele XL-cartridges
• Mobiel printen en scannen
• Ondersteuning van Google Cloud Print en Apple AirPrint™
• PIXMA Cloud Link
Meer info: klik hier.

Belangrijkste kenmerken PIXMA iX6850:
• A3+ kantoorprinter
• Vijf afzonderlijke inktcartridges
• Wireless & LAN
• Mobiel printen en scannen
• Optionele XL- en XXL-inktcartridges
Meer info: klik hier.

Belangrijkste kenmerken PIXMA iP8750:
• A3+ fotoprinter
• Zes afzonderlijke inktcartridges met zwart-wit-prints van hoge kwaliteit
• Wireless
• Kwaliteit als van een fotolab
• Optionele XL-cartridges
• Direct Disc Print
Meer info: klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.